MESKİ, 4 mahalleye yağmursuyu altyapısı kazandırdı

TAKİP ET

MESKİ, 4 mahalleye yağmursuyu altyapısı kazandırdı, başlıklı haberin detayında; Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi ile Akdeniz ilçesi Güneş, Şevket Sümer ve Gündoğdu mahallelerinde başlattığı yağmursuyu çalışmaları tamamlandı.

Reklam
Reklam

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, MESKİ’nin yatırım bedeli 7 milyon 684 bin lira yapım işi kapsamında bin 562 metre kutu menfez, 489 metre Ø1600 milimetre yağmursuyu hattı, Ø400 ve Ø300 milimetrelik toplam 2 bin 271 metre kanalizasyon hattı deplasesi, 79 adet ızgara menholü ile su alma yapısı, 308 metre ızgara bağlantıları toplamda 2 bin 51 metre yağmursuyu hattı döşemesi yapıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"MESKİ, 4 mahalleye yağmursuyu altyapısı kazandırdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan MESKİ, 4 mahalleye yağmursuyu altyapısı kazandırdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.