Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika yangını

TAKİP ET

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika yangını, başlıklı haberin detayında; Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir çivi fabrikasında yangın çıktı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Nacarlı Mahallesi’ndeki Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir çivi üretim fabrikasında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına, ilk etapta bölge içerisindeki söndürme ekipleri, ardından Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin söndürme çalışmaları sürerken, yangın fabrikanın büyük bölümünü etkisi altına aldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika yangını" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika yangını başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.