Mersin polisinden Elif ve Hafize'ye anlamlı ziyaret

TAKİP ET

Mersin polisinden Elif ve Hafize'ye anlamlı ziyaret, başlıklı haberin detayında; Mersin polisi, down sendromlu 12 yaşındaki Elif ve böbrek kanseri 2 yaşındaki Hafize'yi ziyaret ederek, hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaşayan down sendromlu 12 yaşındaki Elif ile böbrek kanseri 2 yaşındaki Hafize'ye ziyarette bulundu. Ailelerin sorunlarını dinleyen polisler, kendilerini ağırlayan çocuklara hediyeler vererek, her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.




Mersin polisinden Elif ve Hafize'ye anlamlı ziyaret başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Mersin polisinden Elif ve Hafize'ye anlamlı ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)