Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Mersin'de uyuşturucu kullanan, ticaretini yapan ve uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasa dışı kenevir ekimi yaptığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda yapılan 7 ayrı operasyonda, Silifke’de 1, Erdemli’de 1, Tarsus’ta 2, Mezitli’de 1, Anamur’da 3 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet adreslerinde yapılan aramalarda 86 kök kenevir bitkisi, 10 gram bonzai, 5 gram kubar esrar, 4 gr metafetamin ve uyuşturucu madde içmeye yarayan aparatlar ele geçirildi.
Adli makamlara sevk edilen 8 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.