Mersin'de 57 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

TAKİP ET

Mersin'de 57 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Mersin'de jandarma ekipleri, 2 ayrı operasyonda 57 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Reklam
Reklam

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ekipler uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasa dışı kenevir ekenlere yönelik yaptığı araştırmada, Silifke Atakent ile Yenişehir Değirmençay mahallelerinde 3 kişinin kenevir ekimi yaptığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada 57 kök kenevir bitkisi, 95 gram kubar esrar ile 23 gram bonzai ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Mersin’de 57 kök kenevir bitkisi ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Mersin’de 57 kök kenevir bitkisi ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.