Mersin'de 105 bin 800 kaçak makaron ele geçirildi
Mersin'de 105 bin 800 kaçak makaron ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Mersin polisi, 2 ayrı operasyonda 105 bin 800 kaçak makaron ele geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde bandrolüz kaçak makaron ticareti ve üretimi yaparak, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda satışı yapılmış makaronlar üzerinde bulunan bandrollerin sökülerek tekrar kullanılması amacıyla rulolara sarılarak hazır hale getiren şahıslara yönelik 2 ayrı operasyon yapan ekipler, 26 adet 1 kilogramlık paketlerde toplam 26 kilogram bandrolsüz gümrük kaçağı sigara tütünü, 85 kilogram kıyılmış tütün, 80 bin adet markasız ve bandrolsüz boş gümrük kaçağı makaron, 25 bin 800 adet markasız ve bandrolsüz doldurulmuş gümrük kaçağı makaron, 2 adet kompresör ve 2 adet sigara basma makinesi ile 20 bin adet TAPDK bandrolü ele geçirdi.
Olayla ilgili O.K. ve M.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alındı.Mersin'de 105 bin 800 kaçak makaron ele geçirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Mersin'de 105 bin 800 kaçak makaron ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)