Mersin Aydıncık'ta orman yangını

TAKİP ET

Mersin Aydıncık'ta orman yangını, başlıklı haberin detayında; MERSİN (İHA) – Mersin'in Aydıncık ilçesinde 15 Temmuz'da çıkan ve iki günde söndürülen yangının ardından bugün yine orman yangını çıktı. Yangına karadan ve havadan müdahale edildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Mersin’in Aydıncık ve Gülnar ilçeleri arasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Pempecik Mahallesi’ndeki kızılçam ormanında, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın bölgesine gönderilen bir yangın söndürme helikopteri ile karadan da arazöz, iş makineleri ve Orman Bölge Müdürlüğü işçileri, söndürme çalışmalarına katılıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Mersin Aydıncık’ta orman yangını" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Mersin Aydıncık’ta orman yangını başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.