Melikgazi'de 22 arsanın 16'sı satıldı 6 tanesi pazarlığa kaldı
Melikgazi'de 22 arsanın 16'sı satıldı 6 tanesi pazarlığa kaldı, başlıklı haberin detayında; Melikgazi Belediyesi açık artırma usulüyle ihalesini yaptığı 22 adet arsadan 16 tanesini satarak geri kalan 6 adet arsayı pazarlığa bıraktı.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yapılan ihalenin Melikgazi’ye hayırlı olmasını temenni ederek elde edilen gelirlerin yatırıma dönüşeceğini hatırlattı. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan ihale hakkında bilgi veren Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Hizmet ve yatırımlarımıza kaynak oluşturmak için 22 adet arsamızı satışa çıkardık. Yapılan ihale sonucuna göre toplam 6 milyon 618 bin lira gelir elde edildi. 22 adet arsa vasfındaki taşınmazlardan 16 tanesini dün sattık. 6 tanesi ise pazarlığa kaldı. Satıştan elde edilen gelir ilçemizde yatırıma dönüşecek. Yapmış olduğumuz yatırımlar ve yeni projeler Melikgazi sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına vesile olacak inşallah. Bu ihalemiz güzel bir yatırım imkânıydı. Hem Melikgazili vatandaşlarımıza hem de arsalarımızı alan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Melikgazi’de 22 arsanın 16’sı satıldı 6 tanesi pazarlığa kaldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Melikgazi’de 22 arsanın 16’sı satıldı 6 tanesi pazarlığa kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.