Melania Trump yine yaptı yapacağını... Herkes canlı yayında izledi

TAKİP ET

ABD Başkanı Donald Trump'ın elini tutmak istediği eşi Melenia Trump, yüz ifadesiyle gündeme oturdu. İlginç an, canlı yayına yansıyınca alay konusu oldu.

Reklam
Reklam

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melenia Trump'ın katıldığı bir etkinlikte yaptığı hareket yine ülke gündemine oturdu. ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, New Orleans'ta bir etkinliğe katıldı. Etkinlikte ikilinin ilginç anları kameralara yansıyınca sosyal medya paylaşımlardan yıkıldı. Kolejler arası Futbol Oyunları Playoff'una katılan ikili, büyük bir kalabalıkla karşılandı.

73 yaşındaki Trump ve 49 yaşındaki Melania milli marşın okunması için belirlenen alana geçene kadar her şey yolundaydı. İkili yan yana pozisyon aldıktan sonra, Donald Trump eşinin elini tutmaya çalışınca yaşanan anlar alay konusu oldu. Melania Trump'ın bu zoraki el ele tutuşma anında yüzündeki değişiklik ve elini bir anda tekrar geri çekmesi sosyal medyayı salladı. Görüntüler üzerine sosyal medyada "Melania el ele tutuşunca hiç mutlu görünmüyor", "Ben de ona hiç sempati duymuyorum Melania, seninle aynı görüşteyiz", "Olayı canlı izledim, anında elini bıraktı" gibi yorumlar yapıldı. ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump arasındaki bu garip beden dili son zamanlarda dikkat çekiyor ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırıyor.

Melania Trump'ın bu durumdan hoşlanmadığı ve her seferinde kameralar önünde eşinin elini tutmayı reddettiği objektiflerden kaçmıyor. Çiftin 2017'de gerçekleştirdiği Tel Aviv ziyaretinde de Melania Trump, Donald Trump'ın elini tutmamak için çabalamış ve bu anlar da tartışma yaratmıştı. Melania'nın eşinin elini tutmamak için saçını düzeltiyor gibi yapması, bir anda elini çekmesi internette her daim viral oluyor. Geçtiğimiz Kasım ayında Cumhuriyetçi Parti için düzenlenen bir bağış etkinliğinde konuşan ABD Başkanı Donald Trump, eşiyle ilgili çok fazlaca konuşulan ilişkileri hakkında bir ipucu vermişti. Trump özel bir bağış etkinliğinde Temsilciler Meclisi Azınlık Denetçisi Steve Scalise'in 2017 yılında senatörlerin beyzbol oynadığı sahada gerçekleşen silahlı saldırı sonrası vurulmasından bahsetti.

Trump özel bir bağış etkinliğinde Temsilciler Meclisi Azınlık Denetçisi Steve Scalise'in 2017 yılında senatörlerin beyzbol oynadığı sahada gerçekleşen silahlı saldırı sonrası vurulmasından bahsetti. Trump bundan bahsederken Scalise'in ne kadar çetin bir karakter olduğunu, eşinin hastanede hüngür hündür ağladığını unutamadığını belirtti. Trump şakayla karışık, "Herkesin eşi yaşanan trajediye böyle bir tepki vermez, benimkinin de vermeyeceğini biliyorum" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı.