MDOB, 'Operacapella' konseriyle sanatseverlerle buluşuyor

TAKİP ET

MDOB, 'Operacapella' konseriyle sanatseverlerle buluşuyor, başlıklı haberin detayında; Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 'Operacapella' konserini sanatseverlerle buluşturacak.

Reklam
Reklam

MDOB’tan yapılan açıklamaya göre, insan sesinin enstrüman olarak kullanıldığı ’A Capella’ çok sesli müzik türü yeniden Mersinli sanatseverlerin beğenisine sunulacak. ’Oper Acapella’ konseri, koro şefi Anıl Aydın yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi koro sanatçıları tarafından seslendirilecek. Türk bestecilerinden ve dünya koro repertuvarından sevilen şarkıların yer alacağı konserde ayrıca Afrika Halk Şarkılarının renkli, hareketli ve sıcacık melodileri, Mersin Devlet Opera ve Balesi korosu sanatçılarının zengin ses rengi ve ahengi ile sahnede olacak.

’Operacapella’ konseri, 31 Temmuz saat 20.30’da Mersin Güzel Sanatlar Galerisi bahçesinde gerçekleştirilecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"MDOB, ’Operacapella’ konseriyle sanatseverlerle buluşuyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan MDOB, ’Operacapella’ konseriyle sanatseverlerle buluşuyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.