Mazda'nın Vision Coupe konsepti Tokyo'da görücüye çıktı

TAKİP ET

Yeni nesil tasarım anlayışı ile yola çıkan Mazda'nın Tokyo'da tanıttığı ve oldukça agresif bir yapıya sahip olan Vision Coupe konsepti büyük ilgi gördü. Mazda bu araçta üstün teknoloji kullanıyor ki zaten bu cüsse kendi başına hareket edemezdi.

Reklam
Reklam

Bütün dünya markaları araçların sürüş özellikleri, teknik özellikleri ve uzaktan kumanda ile kontrol edilmesi gibi detaylar üzerinde dururken Mazda bunlara ek olarak tasarımın üzerinde durduğunu geçtiğimiz günlerde Tokyo’da yaptığı bir etkinlikte çok net bir şekilde ortaya koydu. Yeni Mazda konseptini görenin gerçekten tüyleri diken diken oluyor çünkü arabanın Premium tasarımı kör ediyor. Mazda’nın yeni nesil tasarım anlayışının teknolojiyle birleşmesi sonucu ortaya çıkan bu durum her anlamda bizleri şaşırtıyor. Tokyo’da görücüye çıkan yeni nesil Vision Coupe konsepti gerçekten de büyük işler yapacak çünkü araç hem büyük, hem güçlü bir tasarımı var ki en büyük avantajının Coupe tasarımı olması söyleniyor.

AGRESİF HATLARA SAHİP MAZDA COUPE KELİMESİNE DEĞER KATTI

2017 Tokyo Motor Show'da tanıtılan yeni Mazda konseptinin ön plana çıkan detayı ön tarafın uzun olması oluyor. Yeni Mazda otomobillerde zaten kaputun uzun olması tasarıma büyük bir incelik veriyordu ama yeni nesil Coupe tasarımında kaput uzunluğunun araca çok güçlü ve keskin bir yapı verdiğini gördük. Eğer sizde Coupe tarzı araçları seviyorsanız bu arabayı yakından incelemenizi tavsiye ediyoruz. Aracın oldukça agresif bir yapısı var ve bu araç emin olun trafikte görüldüğünde yanına korkudan araç yaklaşamayacak. Aracın jantları kendi cüssesi gibi oldukça büyüktür. Aracın yeni nesil tasarım hatlarına sahip olması elbette satışlarını artıracaktır. Türkiye’ye geliş tarihi belli olmayan Vision Coupe konseptinin fiyatı da henüz belli olmadı.