Masumlar Apartmanı 57. bölüm fragmani izle

TAKİP ET

Masumlar Apartmanı 57. bölüm fragmanı. TRT1'in Salı akşamları sevilerek izlenen aile dizisi Masumlar Apartmanı 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı 57. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? Masumlar Apartmanı 57. bölüm de (fragmanı) neler yaşanacak. Beğenerek izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin takipleri yeni bölüm fragmanını şimdiden merak edip aramaya başladı.

Reklam
Reklam

Masumlarlar Apartmanı 57. bölüm fragmanı. TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda sayfamızda güncellenecektir.  Masumlar Apartmanı 57. bölüm fragmanı; TRT1 veya Youtube videolarını sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 

MASUMLAR APARTMANI 57. BÖLÜM FRAGMANI

Masumlar Apartmanı 57. bölüm fragmanı, yeni bölümden hemen sonra yayınlanması bekleniyor olsa da,  Perşembe veya Cuma günü de yayınlanma ihtimali bulunmakta. Peki Masumlar Apartmanı son bölüm de neler yaşanmıştı? 

Masumlar Apartmanı en son bölümünde; Han, Ceylan’la birlikte babasını bulmak için yola çıkar. Mazo’nun, babasına zarar verebileceği düşüncesi, onu kendini kaybetme noktasına getirir. Endişelenmesinler diye Safiye ve Gülben’e yalan söylemiştir ancak Safiye ikna olmaz ve Naci’yle birlikte alelacele otelden ayrılırlar. Gülben ise, Esat’ın ısrarını kıramayıp birkaç gün daha otelde kalmayı kabul eder. Han, Mazo’nun babasını nereye kaçırmış olabileceğini düşünürken, gelen bir telefonla babasının yerini öğrenir. Sonunda babasına sağ salim ulaşır ancak asıl mücadele daha yeni başlıyordur. Bu sırada Safiye, Naci’yle evliliğinin sağlam temellerle başlaması için kendini aşan bir karar alır. 
 

MASUMLAR APARTMANI 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde güncellenecektir. Masumlar Apartmanı 57. yeni bölümü ise gelecek hafta,8 Şubat 2022 Salı akşamı saat 20:00 da TRT1 ekranlarında.

Masumlar Apartmanı son bölümleri, yeni bölümleri ve fragmanları haber16.com da!