Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle! Masumlar Apartmanı son bölüm (full) de, Safiye kendini kaybediyor! 12 Ocak 2021

TAKİP ET

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle. Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümün de Safiye dam vuruyor. Masumlar Apartmanı 12 Ocak 2021 (bu akşam) yayınlanan yeni bölüm de, Han ve İnci'nin evliliğini öğrenmek Safiye'nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir. İşte Masumlar Apartmanı 17. bölüm detaylaır...

Reklam
Reklam

Masumlar Apartmanı 17. bölüm full izle (tek parça). Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümün de Safiye dam vuruyor. Masumlar Apartmanı 12 Ocak 2021 (bu akşam) yayınlanan yeni bölüm de, Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir. 

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM (İZLE)'DE, SAFİYE'NİN ÖFKESİ!

Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam yayınlanan 17. bölüm (son bölüm) de, Naci ise Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır.

MASUMLAR APARTMI 17. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE - TIKLAYINIZ

TRT1 de yayınlanan Masumlar Apartmanı 17. bölüm de hafta, Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi zaptedemeyince Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.