Marmaris'te 6. günde yangınla mücadele devam ediyor

TAKİP ET

Marmaris'te 6. günde yangınla mücadele devam ediyor, başlıklı haberin detayında; MUĞLA(İHA) – Muğla'nın Marmaris ilçesinde 6 gündür süren orman yangınıyla ekiplerin cansiperane mücadelesi devam ediyor. Yangınlara hem havadan hem karadan müdahale ediliyor.

Reklam
Reklam

Marmaris’te 29 Temmuz günü Armutalan Mahallesi’nde başlayan orman yangınları bugün de devam etti. Orman yangınlarının 6’ncı gününde yangınla mücadele karadan ve havadan sürdürüldü. Devletin ilgili tüm kurumları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlar orman yangınlarının yaşandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürdü. Hisarönü, Turunç ve Orhaniye mahallelerinde etkili olan yangınlar, önceden tahliye edilen yerleşim yerlerine sıçramadan engellendi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Marmaris’te 6. günde yangınla mücadele devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Marmaris’te 6. günde yangınla mücadele devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.