Marmara denizinde meydana gelen korkutan DEPREM Bursa ve İstanbul'da yoğun şekilde hissedildi!

TAKİP ET

Bursa ve İstanbul'da hissedilen korkutan deprem ile ilgili AFAD tarafından açıklama geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada: Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde (Bursa, Mudanya açıkları), saat 10.42'de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir." ifadelerine yer verilmiştir.

Reklam
Reklam

Bursa ve İstanbul'da hissedilen korkutan deprem ile ilgili AFAD tarafından açıklama geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada: Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa, Mudanya açıkları), saat 10.42’de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir." ifadelerine yer verilmiştir.

AFAD'TAN SON DAKİKA DEPREM İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Afad, x hesabı üzerinden "Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa Mudanya açıkları) meydana gelen 5.1 ve 4.5 büyüklüklerindeki depremler sonrasında an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." açıklamasında bulundu.

İÇ İŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN DEPREM AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya : "Marmara Denizi Gemlik Açıklarında 5,1 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. "

deprem marmara depremi bursa istanbul 4 aralık 2023 depremi son dakika deprem