Marketten aldığı yılbaşı süsünün içinden çıkan şey şoke etti

TAKİP ET

İngiltere'de yaşayan bir çiftin, marketten satın aldığı 16 dolarlık noel kapı süsünün içinden çıkan şey herkesi şoke etti.

Reklam
Reklam

İngiltere'de yaşayan bir çift sadece noel ruhunu yaşamak için kapılarına yılbaşı süsü almak istemişti..İngilterede yaşayan bir çift sadece noel ruhunu yaşamak için kapılarına yılbaşı süsü almak istemişti..43 yaşındaki Karl Gaskell ve 40 yaşındaki eşi Nicki, Co-op Locale The Market 'ten 16 dolara kapı süsü satın aldı.

Eve geldiklerinde paketten çıkardılar ve çürük balık kokusu almaya başladılar. Karl, burnunu çelenge iyice dayadı. Kapı çelenginin sağını solunu incelemeye başladılar. İlginç çıkıntılar ve parlak pul gibi farklı renkte bir cisim gördüler. Otlarla kaplı çelengi ufak bir kesikle açmaya başladılar. O da ne içinden ölü bir yılan çıktı. Karl, bir anda korkuya kapıldı, uzun süre koklayıp temas etmişti. Belki de zehirli bir yılandı. Derhal araştırmaları için yetkilileri haberdar etti.

11 yaşında kızları olan Karl ve Nicki çiftinin satın aldığı ilk kapı süsüydü. Çift bu olaydan sonra bir daha asla Noel çelengi almayacaklarına yemin etti. Karl, marketin genel müdürlüğüne bir şikayet maili gönderdi. Kapı süsünü satan market ise şöyle yanıt verdi: "Bu gibi şikayetleri çok ciddiye alıyoruz ve bunun nasıl gerçekleştiğini öğrenmek için tedarikçimizle konuşacağız. Ne kadar üzülmüş hissettiğinizi tahmin edebiliyorum ve gerçekten özür diliyoruz. Ürünlerimizin olabilecekleri en iyi olmasını istiyoruz, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz." yanıtını aldı.