Mardin'de yaya geçitleri ve ikonlar belirginleştirildi

TAKİP ET

Mardin'de yaya geçitleri ve ikonlar belirginleştirildi başıklıklı son dakika haberinde; Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri ile belediye fen işleri personelleri, yaya geçitleri ve ikonları boyayarak belirgin hale getirdi.

Reklam
Reklam

İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik denetim ekipleri ile Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personellerince ilçedeki yaya geçitleri ve ikonları boyandı. Yaya geçitleri belirgin hale getiren ekipler, çevredeki vatandaşlara da yaya ve okul geçitlerinin kullanılması gerektiğini hatırlatırken, şoförlere de yayalara geçiş hakkının verilmesi gerektiği belirtildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Mardin’de yaya geçitleri ve ikonlar belirginleştirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Mardin’de yaya geçitleri ve ikonlar belirginleştirildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.