Mardin'de ev yangını korkuttu

Mardin'de ev yangını korkuttu, başlıklı haberin detayında; Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir evde yangın çıktı. Ev ahalisi yangında zarar almadan kurtarılırken, ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi 66'ncı Sokak, Hamit Çelik Parkı yanındaki bulunan bir apartmanın 4'ncü katında bir dairede yangın çıktı. Yangın kısa sürede evin bütün odalarına sıçradı. Yangını fark eden ev sakinleri durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. 112'nin yönlendirmesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ev sakinleri itfaiye ekipleri tarafından merdivenle zarar görmeden tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmalarının ardından yangın söndürülürken ev, kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeninin ekipler tarafından yapılacak çalışmalar sonucu belirleneceği belirtildi.




Mardin'de ev yangını korkuttu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Mardin'de ev yangını korkuttu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)