Mardin'de çantacılara jandarma operasyonu

Mardin'de çantacılara jandarma operasyonu, başlıklı haberin detayında; Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Mardin-Nusaybin karayolu üzerinde Ortaköy mevkiinde yapılan yol kontrol ve araması esnasında içinde çantacıların bulunduğu yolcu otobüsünde yapılan aramada gümrük kaçağı alkol, sigara ve muhtelif kaçak malzeme ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu ’çantacı’ olarak tabir edilen, kaçak malzemeleri temin edip para karşılığı malzemeyi asıl sahiplerine teslim eden 23 şüpheli şahıs Ortaköy mevkiinde yapılan yol kontrolünde yakalandı. Durdurulan otobüste ve otobüste bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada 4 bin 360 paket sigara, 160 adet kaçak içki, 130 paket puro ile 4 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

Söz konusu olayla ilgili kaçak malzemelere el konulduğu, şüpheli şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Mardin’de çantacılara jandarma operasyonu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Mardin’de çantacılara jandarma operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.