Mardin'de 5 hırsızlık zanlısı tutuklandı

TAKİP ET

Mardin'de 5 hırsızlık zanlısı tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Mardin'in Midyat ilçesinde gözaltına alınan 10 hırsızlık şüphelisinde 5'i tutuklandı.

Reklam
Reklam

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, ev ve iş yerlerinden gıda ve hazır giyim malzemesi ile motosiklet çalan hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık olaylarının gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliğini belirleyip, tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 1 zanlı emniyette iken diğer 4 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.




Mardin'de 5 hırsızlık zanlısı tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Mardin'de 5 hırsızlık zanlısı tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)