Manken Didem Soydan'dan, Ekrem İmamoğlu'na atama tepkisi!
Didem Soydan, İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.'nin başına Bahaddin Yetkin'in getirilmesine tepki gösterdi. Soydan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunarak, "İSBAK Genel Müdürü üzdü. Bir hata oldu deyin, kapansın bu cühela enerjisi." dedi.
Manken Didem Soydan,İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.'nin (İSBAK) başına tepki çeken Bahaddin Yetkin'i getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu. Soydan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İSBAK Genel Müdürü üzdü. Bir hata oldu deyin, kapansın bu cühela enerjisi." dedi.
SOSYAL MEDYADA ATAMA TEPKİSİNE KONU OLAN YÖNETİCİ
M. Bahaddin Yetkin
EKREM İMAMOĞLU: "SİYASİ UNSURLARI TANIMADIK"
Ekrem İmamoğlu ise yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak, "Şunu söyleyeyim arkadaşlarımızın yaptığı incelemeler liyakat ve tecrübe üzerineydi. Ve bu kavramlar üzerinden hareketle tercihler yapıldı. Bize sunuldu. Biz de detayı ile inceledik baktık. Arkadaşlarımızla sohbet ettik. Daha önce sahada konuştuğumuz gibi siyasi ve bunun gibi birtakım unsurlara takılmadık. Başarı beceri ve liyakat kısmı ile ilgilendik atamalar da bu yönde yapıldı." şeklinde konuşmuştu.