Manisa FK'nın kamp programı belli oldu

TAKİP ET

Manisa FK'nın kamp programı belli oldu başıklıklı son dakika haberinde; 2021-2022 futbol sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü yeni sezon hazırlık programı belli oldu.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıkları için 28 Haziran Pazartesi günü Manisa’da toplanacak olan Manisa Futbol Kulübü, 7-19 Temmuz tarihleri arasında 1. etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar’a hareket edecek. Manisa FK, 22 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında 2. etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdürecek.
Manisa Futbol Kulübü, 7 Ağustos’ta Manisa’da toplanarak ligin ilk haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.
Takımın kamp süresince yapacağı hazırlık maçlarının programı ise daha sonra duyurulacak.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Manisa FK’nın kamp programı belli oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Manisa FK’nın kamp programı belli oldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.