Manisa'da durdurulan otomobilde, tabanca ve uyuşturucu bulundu

TAKİP ET

Manisa'da durdurulan otomobilde, tabanca ve uyuşturucu bulundu, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Yunusemre ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Güzelbahçe Mahallesi’nde durumundan şüphelendikleri 45 ACC 603 plakalı otomobili kontrol noktasında durdurdu. Otomobilde bulunan C.Ç., B.C. ve Y.U.’ya GBT sorgusu yapan ekipler, otomobil ve şahısların üzerini de aradı. Yapılan aramada B.C.’nin belinde 1 ruhsatsız tabanca, 27 mermi ile 2 adet Extasy hap ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Manisa’da durdurulan otomobilde, tabanca ve uyuşturucu bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Manisa’da durdurulan otomobilde, tabanca ve uyuşturucu bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.