Manavgat'taki yangın Alanya sahillerinden görülüyor

TAKİP ET

Manavgat'taki yangın Alanya sahillerinden görülüyor, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve 3 kişinin ölümüne neden olan orman yangını, Alanya ilçesinde sahillerden görülebiliyor.

Reklam
Reklam

Manavgat’ta dün öğle saatlerinde başlayan ve dün akşam itibariyle 600 dönüm ormanlık alanı küle çeviren, mahallelerin boşaltılmasına ve 3 kişinin ölümüne sebep olan yangın, Alanya ilçesinde sahilden görülebiliyor. Yaklaşık 40 kilometre mesafedeki İncekum plajında denize giren tatilciler, gökyüzünü kaplayan dumanı uzaktan izledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Manavgat’taki yangın Alanya sahillerinden görülüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "29.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Manavgat’taki yangın Alanya sahillerinden görülüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.