Manavgat'taki orman yangını çok yönlü araştırılıyor

TAKİP ET

Manavgat'taki orman yangını çok yönlü araştırılıyor, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın Manavgat ilçesinde farklı noktalarda başlayan orman yangınları ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında güvenlik kameraları mercek altına alınarak çok yönlü araştırmanın sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Antalya’nın Manavgat ilçesinde öğle saatlerinde ilçenin farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim yerlerine sıçraması, bazı evlerin zarar görmesi ve birçok vatandaşın yaralanması üzerine Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın tüm yönleriyle araştırılması amacıyla soruşturma başlatıldı. Başsavcılığın talimatı ile orman yangınlarının başladığı ve güzergahındaki yerlerle ilgili kamera görüntülerinin tespiti ile diğer delillerin araştırılmasına devam edildiği bildirildi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada soruşturma çok yönlü ve titizlikle devam ettiği kaydedildi
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Manavgat’taki orman yangını çok yönlü araştırılıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Manavgat’taki orman yangını çok yönlü araştırılıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.