Mamak'ta Anadolu buluşması
Son dakika 'KÜLTÜR SANAT' kategorisinde yer alan habere göre; 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro'da düzenlenen "Bir Anadolu Masalı" adlı dans gösterisi, Mamaklılardan yoğun ilgi gördü.
Mamak Belediyesi’nin her cumartesi düzenlediği ’Yaz Konserleri’ kapsamında bu hafta Ankara Devlet Halk Dansları Topluluğu sahne aldı. 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da düzenlenen "Bir Anadolu Masalı" adlı sahne gösterimi Mamaklılardan yoğun ilgi gördü. Anadolu’dan esintiler taşıyan birbirinden güzel dans gösterileri, programı izlemeye gelen konuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Dansların yanı sıra Devlet Halk Dansları ses sanatçıları ve solistlerinin söyledikleri türküler de geceye renk kattı. Topluluk gecenin finalini Türk bayraklı danslarıyla yaptı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"Mamak’ta Anadolu buluşması" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.07.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan haberlerin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.