Malatya hezimeti sonrası Trabzon'da istifa ettiren deprem

TAKİP ET

Deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı sahadan ağlayarak ayrılan ve puan sıralamasında yüksek bir konumda iken 13'üncü sıraya kadar gerileyen Trabzonspor'da 6 yönetim kurulu üyesi istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklamalar şok yaratacak.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda bir gol oldu ve bu golü kendi kalesinde gören Trabzonspor'da, 6 yönetim kurulu üyesi toplu olarak istifa ettiğini açıkladı. Kulüp başkan yardımcıları Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın, Tuncay Bekiroğlu, Yiğit Oğuz Duman ve Özer Bayraktar'dan gelen kağıtlar herkesi şok geçirmesini sağladı. Süper Lig'de bu aralar trend haline gelen istifalardan sonra Trabzonspor'da bazı ileri gelen isimler istifalarını yazılı açıklamayla duyurdu.

YAZILI AÇIKLAMA JET HIZIYLA GELDİ

Sayın başkan Muharrem Usta ile ekonomik ve sportif yönetim, altyapı, profesyonel izleme komitesi ve kurumsallaşma gibi konularda seçim öncesi bir araya geldik. İzlenecek yollar konusunda görüşerek hemfikir kaldığımız çalışma prensiplerini belirledik. Bu doğrultuda da kendisinin kurduğu yönetim ekibinde daveti üzerine yer aldık. Ne yazık ki göreve başladıktan kısa süre sonra üzerinde uzlaştıgımız yönetim anlayışının tam tersine bir tarz ile yine üzerinde anlaşılmış prensiplere aykırı birçok uygulama ile karşılaştık.

BÜTÜN ÇABALARIN SONUÇSUZ KALDIĞI SÖYLENDİ!

Yönetim kurulu toplantılarında bu yönetim tarzının uygunsuzluğunu çok defalar dile getirmemize rağmen duruma bir çözüm üretme çabalarımız sonuçsuz kaldı. Sayın delegelerimizin bizlere olan inancı ile verdiği oyların gereği olarak kulübümüzün geçtiği finansal ve idari hassas süreci gözetip bu sıkıntılı yaklaşımın çözümü için içeride kalıp elimizden geldiğince çaba harcamaya çalıştık.