Malatya'da takla atan aracın sürücüsü yaralandı

TAKİP ET

Malatya'da takla atan aracın sürücüsü yaralandı, başlıklı haberin detayında; Malatya'da sürücüsünün kontrolünde çıkan otomobil takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, Doğanşehir İlçesi Eskiköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya’dan Doğanşehir istikametine seyir halinde olan Gökhan T. idaresindeki 44 BR 458 plakalı Opel Marka otomobil sürücüsünün kontrolünde çıkarak takla attı. Kazada araç hurdaya dönerken, sürücü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Malatya’da takla atan aracın sürücüsü yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Malatya’da takla atan aracın sürücüsü yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.