Malatya'da ev yangını

TAKİP ET

Malatya'da ev yangını, başlıklı haberin detayında; Malatya'da iki katlı müstakil bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Özalper Mahallesi Meltem Sokakta bulunan iki katlı müstakil bir evde henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

İkamet sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma sonrasında yangını söndürerek kontrol altına aldı.

Yaralananın olmadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.




Malatya'da ev yangını başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Malatya'da ev yangını başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)