Malatya'da engelli ve kronik hastalığı olan memurlara 2 gün kar izni

TAKİP ET

Malatya'da engelli ve kronik hastalığı olan memurlara 2 gün kar izni, başlıklı haberin detayında; Malatya'da kar nedeniyle, kronik ağır hastalığı olan memurlar 27-28 Ocak 2022 Perşembe ve Cuma günleri idari izinli sayılacak.

Reklam
Reklam

Malatya Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, İlimiz genelinde olumsuz hava koşullarının devam etmesi, araç ve yaya yollarındaki buzlanma nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından, hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu personelleri 27-28 Ocak 2022 Perşembe ve Cuma günleri idari izinli sayılacaklardır ifadelerine yer verildi.




Malatya'da engelli ve kronik hastalığı olan memurlara 2 gün kar izni başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Malatya'da engelli ve kronik hastalığı olan memurlara 2 gün kar izni başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)