Malatya Aile Sağlığı Merkezleri'nde aşı yoğunluğu

TAKİP ET

Malatya Aile Sağlığı Merkezleri'nde aşı yoğunluğu başıklıklı son dakika haberinde; Covid-19 pandemisi nedeniyle Malatya'da Aile Sağlığı Merkezleri'nde aşı yoğunluğu yaşanıyor.

Reklam
Reklam

Türkiye genelinde aşı seferberliğinin başlamasının ardından Malatya’da aşı yoğunluğu yaşandı. Özellikle Aile Sağlığı Merkezleri’nde de aşılamaya başlanmasının ardından vatandaşlar aşı olmak için ASM’lere adeta akın ediyor. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki ASM’de de yoğunluk yaşandığı görülüyor. Vatandaşlar sırayla aşılarını olduktan sonra evlerine dönüyor.
Malatya’da bulunan ASM’ler içerisinde en fazla aşılama yapan yer olarak gündeme gelen Dilek ASM’nin, Covid-19 aşısında birinci sırada olduğu da öğrenildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Malatya Aile Sağlığı Merkezleri’nde aşı yoğunluğu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Malatya Aile Sağlığı Merkezleri’nde aşı yoğunluğu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.