Madonna'nın kızı sanat için herkesin önünde soyunup sevişti

TAKİP ET

Dünyaca ünlü yıldız Madonna'nın kızı Lourdes Leon, Miami'de düzenlenen sanat festivali Art Basel'de çıplak kadın ve erkeklerle simüle edilmiş bir çekimde soyunup öpüşmeye başladı.

Reklam
Reklam

Dünyanın en önemli sanat etkinliklerinden biri olan Art Basel'in Florida eyaletindeki Miami kentinde gerçekleşen ayağına pop müziğin kraliçesi Madonna'nın kızı damga vurdu. 23 yaşındaki model ve sanatçı Lourdes Leon, (solda) cumartesi günü Art Basel'de İspanyol marka Desigual için sahneye çıktı. Vahşi bir sahne için soyunup öpüştü. Başta her şey oldukça sakindi. Performans alanına sırayla gelen kişiler 1'er dakika dans ederek platforma çıkıyordu. Bunlardan biri de Madonna'nın skandallarıyla tanınan kızı Lourdes Leon'du. Etkileyici şekilde dans ederek sahneye yürüdü.

Onlarca dansçıyla aşk yaşadı
Lourdes Leon, Barcelonalı performans sanatçısı Carlota Guerrero ile birlikte yarı çıplak vaziyette sahneye çıktı. Onunla birlikte diğer dansçılarda bir anda sahneye atladı. Etrafındaki onlarca dansçıyla aynı anda öpüşüp soyunmaya başladı. Sosyal medyada tartışma yarattıSosyal medyada tartışma yarattı"Love Different 2020" (Farklı Sev 2020) isimli performans gösterisi sırasında kadın ve erkeklerden oluşan 30 kişilik bir gruba dahil olan 61 yaşındaki Madonna'nın kızı Lourdes Leon'un dans gösterisi sosyal medyada tartışma yarattı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Lourdes Leon'un annesinin nüfusunu kullanarak Art Basel'de performans sergilediğini öne sürerken bazı kullanıcılar da genç yaşında bu tür başarılar elde etmesinden dolayı Lourdes Leon'u övdü. Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları koreografisini Carlota Guerrero'nun yaptığı sanat performasının aşırı olduğunu söyleyerek eleştirdi.