Lille'in Yusuf Yazıcı aşkı bitmiyor! İşte son teklif...

TAKİP ET

Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı için Lille'den yeni teklif geldi. Fransız ekip 16 milyon euro, sonraki satıştan %10 pay ve satış listesine konulan Edgar Le'yi teklif etti. Bordo mavili ekip kabul etmeyip yeni bir teklif götürdü.

Reklam
Reklam

Trabzonspor'da transferi büyük merak konusu haline gelen Yusuf Yazıcı transferiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Lille kulübü yetkilileriyle İstanbul'da görüşen Trabzonsporlu kurmaylar ve Lille yöneticileri arasında ciddi bir pazarlık yaşandı.

Lille Yusuf Yazıcı için teklifini 16 milyon euroya çıkarıp 6 milyon euro satış bedeli koyduğu stoper oyuncususu Edgar Le ve sonraki satıştan %10 pay teklif etti.

YİNE DEĞERLENDİRİLECEK
Lille'in teklifini yine düşük bulan Bordo-Mavililer, 18 Milyon+ Edgar ve sonraki satıştan %20 pay istedi. 61 Saat'in haberine göre; taraflar uzlaşma sağlayamazken, Lille kulübü yetkilileri teklifi değerlendirmek üzere ayrıldı. İki kulübün başkanın da masadaki teklifi değerlendireceği ve taleplere göre son şeklini vereceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.