Lider büyük şok yaşadı, Zirve yarışı kızıştı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe, Başakşehir'i deplasmanda 2-0 yenerek lidere şampiyonluk yolunda büyük darbe vurdu.

Reklam
Reklam

Maçta ekrana yansımayan anlar ise foto muhabirlerinin dikkatinden kaçmadı! İşte detaylar...

Kümede kalma yarışı veren ve haftalardır puan alamayan Göztepe karşısında Başakşehir açık ara favori gösterilse de, sarı-kırmızılı ekibin büyük direnç göstermesi bekleniyordu.

İstanbul ekibi için maç büyük şokla başladı. 7. dakikada 1-0 geriye düşen Başakşehir'de bu golün ardından bir panik havası görüldü.

Başakşehir'in ilk yarıda bulduğu iki gol ofsayte takılırken, Göztepe 45 dakikayı 1-0 önde kapattı. Aslında sadece bu skor bile felaketin habercisiydi.

Başakşehir Süper Lig'de geriye düştüğü 8 maçı da çevirmeyi başaramamıştı. İstatistikler ise yanıltmadı. Deniz Kadah'ın 86. dakikadaki golü skoru tayin etti. İstanbul temsilcisi iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Sahada takım büyük şok yaşarken, tribünde ise Medipol Başakşehir Külübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, büyük bir heyecanla maçı takip etti.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile sık sık sohbet eden Gümüşdağ,maç sonunda en büyük üzüntüyü yaşayan isimler arasındaydı.

Skor 2-0'a gelince başkan Gümüşdağ, yüzünü iki elinin arasına alarak büyük şok yaşadı.

Göztepe için alınan hayati 3 puan, Başakşehir için büyük kan kaybı oldu. Bu durum iki başkanın da yüzüne yansıdı. Sepil'in yüzünde sevinç, Gümüşdağ da ise hayal kırıklığı vardı...

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bulunan Göztepe taraftarları, maç bitimine doğru büyük coşku yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, statlarda sıklıkla söylediği İzmir Marşı'nı seslendirerek sevinçlerini kutladı...

Kaynak; İHA - DHA