Libya'da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı
Libya'da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, başlıklı haberin detayında; Libya'nın Mısrata kentinde ceviz büyüklüğünde yağan dolu maddi hasara yol açtı.
Libya’nın Mısrata kentinde bu gece şiddetli yağış ile birlikte ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Şiddetli dolu yağışı, maddi hasara yol açtı. Dolu nedeniyle yüzlerce aracın camı kırılırken, bazı evler de hasar gördü.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Libya’da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.10.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Libya’da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.