Lapseki Dalyan Mahallesi doğal gaza kavuştu
Lapseki Dalyan Mahallesi doğal gaza kavuştu, başlıklı haberin detayında; Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde doğal gaz hizmet alma ve meşale yakma töreni gerçekleştirildi.
Törene; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AKSA Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli, BOTAŞ yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla vatandaşların kalite ve konforlarının yükselerek aile bütçelerine katkı sağlayacağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Sadece Çanakkale değil, bütün ilçelerimizin de kalkınması, gelişmesi için çaba ve gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.Vali İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler, Lapseki ilçesi Dalyan mahallesi Bahçelievler mevkiinde ikamet eden vatandaş Niyazi Yılmaz’ın doğal gaz aboneliğinin açılmasının ardından hayırlı olsun temennisinde bulundular.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Lapseki Dalyan Mahallesi doğal gaza kavuştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.08.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Lapseki Dalyan Mahallesi doğal gaza kavuştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.