Lapa lapa yağan kar altında çocukların kartopu keyfi

TAKİP ET

Lapa lapa yağan kar altında çocukların kartopu keyfi, başlıklı haberin detayında; Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde dün etkili olan kar yağışını fırsat bilen çocuklar kartopu oynamanın keyfini çıkardı. Lapa lapa yağan karın altında doyasıya eğlenen çocuklar kar yağışının tadını çıkardı.

Reklam
Reklam

Osmaniye merkezde önceki gün etkili olan yağmur yağışı yerini yüksek kesimlerde kar yağışına bıraktı. Merkeze 35 kilometre uzaklıkta bulunan Bahçe ilçesi de dün etkili olan yoğun kar yağışından nasibini aldı. Lapa lapa yağan karı fırsat bilen çocuklar da kendilerini parklara attı. Arkadaşlarıyla birlikte kartopu oynayan çocuklar beyazlar üzerinde anın tadını çıkardı. Kartopu oyunuyla eğlenceli vakitler geçiren çocuklar sömestr tatilinde karın keyfini sürdü.

Öte yandan lapa lapa kar yağışının olduğu ilçe merkezinde Bahçe Belediyesi'ne bağlı ekipler de ana arter ve ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdü.




Lapa lapa yağan kar altında çocukların kartopu keyfi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Lapa lapa yağan kar altında çocukların kartopu keyfi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)