Kütahyalı itfaiye eri Cengizhan Tetikişçi, dualarla anıldı
Kütahyalı itfaiye eri Cengizhan Tetikişçi, dualarla anıldı, başlıklı haberin detayında; Kütahya'da, arazi yangınına müdahale ettiği sırada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden itfaiye eri Cengizhan Tetikişçi, dualarla anıldı.
Görevi esnasında geçirdiği kazada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 189 gün süren yaşam mücadelesinin ardından 5 Şubat 2022 tarihinde hayatını kaybeden itfaiye eri Cengizhan Tetikişçi için mevlit programı düzenlendi.
Ulu Cami'deki mevlit programına katılan Vali Ali Çelik, aileye başsağlığı dileklerini yineledi ve merhum Tetikişçi'ye Allah'tan rahmet diledi.(EFE-)Kütahyalı itfaiye eri Cengizhan Tetikişçi, dualarla anıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 19.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kütahyalı itfaiye eri Cengizhan Tetikişçi, dualarla anıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)