Kütahya Yeni Rotalar Kulübü, özel öğrencileri yalnız bırakmadı

TAKİP ET

Kütahya Yeni Rotalar Kulübü, özel öğrencileri yalnız bırakmadı başıklıklı son dakika haberinde; Kütahya Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri Kulübü üyeleri, toplum nezdinde farkındalık oluşturmak amacıyla engelli çocuklara eğitim veren Özel Ana Sultan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Kulüp üyeleri okulda görev yapan öğretmenlerle birlikte sınıfları gezerek engelli öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların yakın ilgisi ile karşılaşan üyeler okulda eğitim gören öğrencilerle tek tek sohbet etti ve öğretmenlerle de görüşerek okul hakkında bilgi aldı. Görüşmede kulüp üyeleri ve okul yönetimi yeni ortak projeler yapma kararı aldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kütahya Yeni Rotalar Kulübü, özel öğrencileri yalnız bırakmadı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Kütahya Yeni Rotalar Kulübü, özel öğrencileri yalnız bırakmadı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.