Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde Acil Hemşireliği eğitim programı

Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde Acil Hemşireliği eğitim programı, başlıklı haberin detayında; Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2022 Yılı 1. Dönem Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının başladığı bildirildi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakanlığının belirlediği ve uluslararası geçerliliği olan standartta acil eğitimi verilecek 2022 yılının ilk Acil Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kursu, 3 kurum içi, 9 kurum dışı olmak üzere toplam 12 kursiyerin katılımıyla, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Yılmaz'ın konuşmaları ile başladı.




Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde Acil Hemşireliği eğitim programı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.03.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde Acil Hemşireliği eğitim programı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)