Kütahya'da tehlike arz eden yasaklı 5 köpeğe el konuldu

TAKİP ET

Kütahya'da tehlike arz eden yasaklı 5 köpeğe el konuldu başıklıklı son dakika haberinde; Kütahya'da yasaklı ve tehlike arz eden 5 köpek, Kütahya Belediyesi Geçici Sahipsiz Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi

Reklam
Reklam

Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince, Akkent Mahallesi doğalgaz boru hattı üzerinin yanındaki boş arazide bulunan kulübelerde zincirli ve yasaklı tehlike arz eden 4 adet pitbull ve 1 adet dogo arjentino cinsi köpeğe, Hayvanları Koruma Kanunu gereğince el konuldu. 5 köpek daha sonra Kütahya Belediyesi Geçici Sahipsiz Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezinde görevli toplama ekibine teslim edildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kütahya’da tehlike arz eden yasaklı 5 köpeğe el konuldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kütahya’da tehlike arz eden yasaklı 5 köpeğe el konuldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.