Kütahya'da şimşekler böyle görüntülendi

TAKİP ET

Kütahya'da şimşekler böyle görüntülendi başıklıklı son dakika haberinde; Kütahya'da dolu ve sağanak yağış öncesi düşen yıldırımlar, İHA muhabiri tarafından görüntülendi.

Reklam
Reklam

Akşam saatlerinde Kütahya merkez Fındık, Sabuncupınar, Söğüt, Doğuluşah, Bayramşah, Uluköy ve Sökmen köylerinde etkili olan yağış ekili alanlarda zarara yol açtı.
Sabuncupınar köyü yakınlarında arka arkaya düşen yıldırımlar, bir çok kişi tarafından korku içinde izlendi. Yıldırımların düşme anı, İHA Kütahya muhabiri Hüseyin Efe tarafından görüntülendi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kütahya’da şimşekler böyle görüntülendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Kütahya’da şimşekler böyle görüntülendi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.