Kütahya'da şiir yarışmasında dereceye öğrenciler ödüllendirildi

Kütahya'da şiir yarışmasında dereceye öğrenciler ödüllendirildi, başlıklı haberin detayında; Kütahya'da, "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" konulu şiir yarışmasında dereceye giren Meslek Lisesi öğrencilerine ödülleri verildi.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet 2022 temasına uygun olarak düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen ödülleri veren

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, kendilerine ayrıca kitap hediye etti.




Kütahya'da şiir yarışmasında dereceye öğrenciler ödüllendirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 16.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Kütahya'da şiir yarışmasında dereceye öğrenciler ödüllendirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)