Kütahya'da otobüs yolcusu uyuşturucu ile yakalandı

TAKİP ET

Kütahya'da otobüs yolcusu uyuşturucu ile yakalandı başıklıklı son dakika haberinde; Kütahya'da durdurulan otobüste seyahat eden bir şahsın üzerinde 20 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Merkez İlçe, Sabuncupınar köyü yol ayrımında durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, 5 gram metamfetamin ve 15 gram bonzai ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kütahya’da otobüs yolcusu uyuşturucu ile yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kütahya’da otobüs yolcusu uyuşturucu ile yakalandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.