Kütahya'da "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri

TAKİP ET

Kütahya'da "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri, başlıklı haberin detayında; Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'nca "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Merkez Kızılcaören köyünde seminer verildi.

Reklam
Reklam

İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince En İyi Narkotik Polisi Anne projesi kapsamında Merkez ilçe Kızılcaören köyü ilkokulu Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda, 27 anneye En İyi Narkotik Polisi Anne semineri verildi. UYUMA uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak, İki Ekmek isimli kısa film izlettirildi. Ayrıca, Aile İçi Şiddet ve Çocuk Suçları Kısım Amirliği tarafından KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.




Kütahya'da En İyi Narkotik Polisi Anne semineri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kütahya'da En İyi Narkotik Polisi Anne semineri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)