Kütahya'da büyükbaş hayvanlara aşı ve buzağı küpeleme işlemleri

Kütahya'da büyükbaş hayvanlara aşı ve buzağı küpeleme işlemleri, başlıklı haberin detayında; Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce köylerde büyükbaş hayvanlarda şap, brucella aşılaması ile birlikte büyükbaş buzağı küpeleme işlemleri yapıldığı bildirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekimleri tarafından Tepeköy, Teşvikiye, Kumluyurt ve Makasalanı, Aloğlu, Kuyusinir, Ahmetoluğu, Çavusciftligi, Güllüdere, Lütfiye, Yumaklı, Sırören, Andız, Karsak, Kepez, Yakaca, İshakseydi, Kükürt, Doğalar, Yazlıca, Nusret, Yeni Kızılcaören, Işıkkara ve Soğukçeşme köylerinde büyükbaş hayvanlarda şap, brucella aşılaması ile birlikte büyükbaş buzağı küpeleme işlemleri yapıldı.




Kütahya'da büyükbaş hayvanlara aşı ve buzağı küpeleme işlemleri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.03.2022 tarihinde SAĞLIK haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SAĞLIK haberleri kategorisinde yer alan Kütahya'da büyükbaş hayvanlara aşı ve buzağı küpeleme işlemleri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)