Kurum müdürlerinden Dündar'a 'Hayırlı olsun' ziyareti
Kurum müdürlerinden Dündar'a 'Hayırlı olsun' ziyareti, başlıklı haberin detayında; Kurum müdürleri, yeni göreve başlayan Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar'ı makamında ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.
Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kamil Uçan ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar, Dündar'ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Bölge Müdürü Birol Dündar ve kurum müdürleri ortaklaşa yapabilecekleri çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundular.Bölge Müdürü Dündar, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.Kurum müdürlerinden Dündar'a 'Hayırlı olsun' ziyareti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kurum müdürlerinden Dündar'a 'Hayırlı olsun' ziyareti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)