Kuruluş Osman 99. bölüm izle full son bölüm tek parça - 5 Ekim 2022 atv, youtube

TAKİP ET

Kuruluş Osman 99. bölüm full izle. Kuruluş Osman 99. yeni bölüm 5 Ekim 2022 de yayınlandı. ATV'nin Çarşamba akşamları sevilerek izlenen dizisi Kuruluş Osman 99. bölüm de, "Devlet olmanın ayak sesleri" başlığıyla, Osman Bey, obadan Yenişehir'e geçerek ilk divanı kuracaktır. Devlet olmanın ayak sesleri ahalide nasıl yankılanacaktır? Osman Bey divanda Orhan Bey'i Karacahisar Bey'i yaparak neyi amaçlamaktadır? Kuruluş Osman son bölümü full tek parça izlemek için haberimize göz atınız...

Reklam
Reklam

Kuruluş Osman 99. bölüm full izle. 5 Ekim 2022 tarihinde ATV kanalında son bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde; "Devlet olmanın ayak sesleri" teması ön plana çıkıyor. Kuluş Osman son bölüm özetinde; Osman Bey, obadan Yenişehir'e geçerek ilk divanı kuracaktır. Devlet olmanın ayak sesleri ahalide nasıl yankılanacaktır? Osman Bey divanda Orhan Bey'i Karacahisar Bey'i yaparak neyi amaçlamaktadır?

KURULUŞ OSMAN 99. BÖLÜM ATV İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuruluş Osman full izle son bölüm: Kuruluş Osman 99. bölüm de; Osman Bey, divanın ortasında Konstantinopolis'teki casusu Konur'dan aldığı bilgiyle derhal harekete geçecektir. Osman Bey'e gelen bu haber nedir? İmparator büyük bir tehlike altındadır.  "Kuruluş Osman 99. bölüm izle" Tahtın varisi Prens Kantakuzenos'un bu tehlikede bir parmağı var mıdır? Osman Bey'i Konstantinopolis'te bekleyen bambaşka bir tehlike vardır. Bu tehlike nedir? Osman Bey, bu tehlike karşısında ne yapacaktır.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM FULL İZLE

Kuruluş Osman son bölüm full izle: Osman Bey büyümüş düşmanları da büyümüştür. Kuzeyli Savaşçılar Olof ve sevgilisi Frigg! Olof ve Frigg, Osman Bey'in yoluna çıkacaklardır. Osman Bey yoluna çıkanları nasıl bertaraf edecektir? Nizama uyan değil nizamı kuran Osman Bey yeni düşmana karşı ne hamlede bulunacaktır?

KURULUŞ OSMAN 99. BÖLÜM İZLE FULL 

Kuruluş Osman 99. bölüm full tek parça izle: Bala Hatun ve Malhun Hatun Yenişehir'de kurulacak olan büyük pazarın hazırlığına girişmişlerdir. Osman Bey'in yanında gazaya giden Öktem Bey'in obası da bu Pazar için hazırlık yapmaktadır.  "Kuruluş Osman son bölüm full tek parça izle!" Malların teftişi esnasında Öktem Bey'in karısı Bengi Hatun ile Malhun Hatun arasında gerilim baş gösterecektir. Bu gerilim Aktemur ve Öktem Bey'in kızı Alçiçek arasında gerçekleşen yarışma ile tırmanacaktır. Gerilimin sonu nereye varacaktır?

Kuruluş Osman 99. bölüm full izle, atv ve youtube linkleri nethaber.com da! Kuruluş Osman yeni bölümleri her Çarşamba akşamı saat 20:00 da ATV'de.

Kuruluş Osman 99. bölüm izle Kuruluş Osman 99. bölüm full tek parça izle Kuruluş Osman son bölüm full tek parça izle Kuruluş Osman 5 ekim 2022 Kuruluş Osman 99. bölüm