Kuruluş Osman 51. bölüm izle full son bölüm tek parça 24 Mart 2021 ATV YouTube! Osman Bey den Türk Obalarına Çağrı!

TAKİP ET

Kuruluş Osman 51. bölüm full izle. 24 Mart 2021 Çarşamba günü ATV kanalında ekrana gelen Kuruluş Osman 51. bölüm de, Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Bey'in tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun'un hayatına karşılık Umur Bey'e bir teklif yapar. Kuruluş Osman son bölüm full izlemek için haber16.com da kalınız!

Reklam
Reklam

Kuruluş Osman 51. bölüm full izle. 24 Mart 2021 Çarşamba günü ATV kanalında ekrana gelen Kuruluş Osman 51. bölüm de, Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Bey'in tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun'un hayatına karşılık Umur Bey'e bir teklif yapar. Kuruluş Osman son bölüm full izlemek için haber16.com da kalınız!

KURULUŞ OSMAN 51. BÖLÜM İZLE FULL (TIKLAYINIZ)

Kuruluş Osman 51. bölüm de yine heyecan ve aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam en son bölümüyle TV de yayınlanan Kuruluş Osman son bölüm de, Kayı Obası'na gelerek Osman Bey'e meydan okuyan Togay, Malhun Hatun'un serbest bırakılması karşılığında Yarhisar Tekfuru Aris'in teslim edilmesini ister. Malhun Hatun ve Umur Bey'in kendisinden habersiz iş tutmasından rahatsız olan Osman Bey, esir değiş tokuşu için zekice bir plan kurar.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE FULL

Kuruluş Osman son bölüm de neler yaşandı? Merakla beklenen Kuruluş Osman yeni bölümde, Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Bey'in tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun'un hayatına karşılık Umur Bey'e bir teklif yapar.

KURULUŞ OSMAN 51. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kuruluş Osman son bölüm izle! Her bölümüyle izleyici ekrana kilitleyen reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman da, Osman Bey, Malhun Hatun'u kurtarabilmek için Yarhisar Tekfuru'nu teslim edecek mi? Nikola ve Togay'ın Söğüt'ü vurmak için planı ne? Nikola, Umur Bey'e nasıl bir teklif yapacak? Konstantinopolis'ten gelen birlikler uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey'in çağrısına Türk beyleri nasıl yanıt verecek? Nikola ve Osman Bey arasındaki esir değiş tokuşunda hangi sürprizler yaşanacak?