Kuruluş Osman 5. bölüm - Kuruluş Osman son bölüm full izle - 18 Aralık 2019 - ATV

TAKİP ET

Kuruluş Osman son bölüm de bu hafta; Dündar Bey ve Osman'ın bu yüzleşmesi obada neler doğuracak? Kızı kaçırılan Edebalı, onun iyileşmesi için ne yapacak? Osman, Yannis'in elindeki panzehiri alıp Bala'yı kurtarabilecek mi? 18 Aralık 2019, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 5. bölüm full izlemek ve gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip ediniz.

Reklam
Reklam

Kuruluş Osman son bölüm de bu hafta; Dündar Bey ve Osman’ın bu yüzleşmesi obada neler doğuracak? Kızı kaçırılan Edebalı, onun iyileşmesi için ne yapacak? Osman, Yannis’in elindeki panzehiri alıp Bala’yı kurtarabilecek mi? 18 Aralık 2019, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 5. bölüm full izlemek ve gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip ediniz.

KURULUŞ OSMAN 5. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 5. bölüm de; Osman Edebalı’nın kızı Bala Hatun’u Yannis’in elinden kurtarmayı başarır ancak Bala Hatun zehirlenmiştir ve panzehiri ise Yannis’in elindedir. Dündar Bey’in oğlu Batur’u bıçakladığı için kafesli çadıra atılan Osman, kaçtıktan sonra ilk kez Dündar ile karşı karşıya gelecektir.

KUSULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman yeni bölümde; Dündar Bey ve Osman’ın bu yüzleşmesi obada neler doğuracak? Kızı kaçırılan Edebalı, onun iyileşmesi için ne yapacak? Osman, Yannis’in elindeki panzehiri alıp Bala’yı kurtarabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 5. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Kuruluş Osman 5. bölüm, 18 Aralık 2019 saat 20:00'da ATV ekranlarında.